The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Drobni nasveti za lažjo izbiro ženskega spodnjega perila

Drobni nasveti za lažjo izbiro ženskega spodnjega perila

Kako izbrati žensko spodnje perilo v pravi velikosti, barvi in kroju je za ženske še vedno precej zapletena tema.

Pripravili smo ti nekaj drobnih nasvetov za bolj prijetno nakupovanje spodnjega perila. Vzemi si čas in si preberi…

  1. Velikost

Naj gre za spodnji ali zgornji del spodnjega perila, tako hlačke kot modrc in spodnja majica morajo biti prave velikosti.

Pri hlačkah in spodnjih majicah običajno ni težav, se pa pojavijo pri izbiri velikosti modrca.

Dovoli, da ti zaupamo en trik pri nakupovanju modrca.

Najprej poskrbi, da boš našla pravilno osnovno velikost, ki je po navadi označena s številko ( del velikosti je številka ). Zato si pomeri podprsni obseg in s pravilom »PLUS /MINUS 2«  ( če izmeriš 97 cm, je tvoja osnovna velikost 95 ) rešiš to večno vprašanje svoje velikosti modrca.

Ko boš našla svojo osnovno velikost, boš z lahkoto našla tudi pravilno velikost košarice. Pri tem ne pozabi na pravilo, da mora biti košarica dovolj velika, da vanjo dobiš dojko in pod pazdušno gubo.

Vedno si vzemi dovolj časa in si spodnje hlače podrobno oglej. Najlažje boš ustrezno velikost našla tako, da se boš izmerila in pri opisu spodnjih hlač iskala podatek o obsegu določene številke.

Nekaj manj težav običajno povzroča nakup spodnje majice. A vseeno bodi pozorna na dolžino in širino pri izbiri pravilne številke.

  1. Kroj

Običajno pri kroju spodnjih hlač ni večjih težav, saj poznamo nekaj osnovnih krojev ( hlačke, tangice, brazilke, boksarice, …).

Ženske, ki imajo malo trebuščka, običajno posegajo po spodnjih hlačah z višjim pasom. Te namreč ta trebušček lepo zgladijo.

Pod oprijete hlače je najprimerneje obleči brazilke ali tangice. Svoj končni outfit vedno preveri tako, da oblečeš tudi vsa vrhnja oblačila, ker boš tako lažje ocenila, v kateri kroj ti bolj ustreza.

Pri modrcu se osredotoči na mehkobo dojk. Pri bolj mehkih dojkah vedno izbiraj bolj zaprte kroje, da med tvojimi aktivnostmi ostanejo dojke na svojem mestu.

  1. Barva

Že zjutraj lahko k dobri volj skozi dan pripomore, če oblečeš lep komplet spodnjega perila. Če pa nimaš ravno za vsak dan kompleta, pa bodi pozorna vsaj na to, da izbereš isto barvo spodnjih hlač in modrca. Ta izbira ti lahko prihrani marsikateri neprijeten trenutek…

Izbiraj barve, ki so ti všeč in se barvno ujemajo s tvojimi vrhnjimi oblačili. Po bontonu moraš pod svetla oblačila obleči spodnje perilo svetle barve, pod temnimi oblačili pa ima lahko tvoja domišljija prosto pot.

  1. Material

Vedno si dobro preberi deklaracijo pri spodnjem perilu. Izbiraj material v katerem veš, da se udobno počutiš. Najboljša izbira je vsekakor bombaž ali pa bambus.

Pozorno si poglej tudi navodila o vzdrževanju, da ne boš po prvem pranju neprijetno razočarana.

Ob izbiri spodnjega perila s čipko pa bodi pozorna na mehkobo čipke. Kaj lahko se ti zgodi, da te bo čipka zbadala in boš cel dan slabe volje.

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

To je bilo nekaj kratkih nasvetov, ki jih lahko upoštevaš pri izbiri spodnjega perila ali pa tudi ne….

Želimo ti, da se boš s pravilno izbiro dobro počutila vse dni.

Našo ponudbo spodnjega perila pa najdeš na https://www.vseinsevec.si/spodnje-perilo/zensko-spodnje-perilo/

Deli prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja