Torbice take kot jih poznamo danes, obstajajo šele od 19 stoletja. Uporabljajo jih tako moški kot ženske in seveda otroci. Biti morajo ravno prav velike, udobne in praktične za popolno zadovoljstvo. Z njimi lahko vsak outfit naredite popoln.

Moške torbe in nahrbtniki so običajno manjše, ker potrebujejo torbo predvsem za nošenje osebnih dokumentov, denarnice, telefona, ključev in kakšnih drobnarij. Večje so običajno aktovke, ki jih uporabljajo predvsem pri službenih opravkih ali prenosu računalnika. Najpogostejši material za izdelavo moških torb in aktovk je usnje, umetno usnje in pa blago.

Nahrbtniki so običajno iz blaga in jih moški uporabljajo običajno pri športnih dejavnostih, pohodih in potovanjih. Pogosta izbira pa so tudi torbice za okrog pasu, ki jim omogočajo normalno gibanje in proste roke.

Torbice so za ženske kot obleka. Biti morajo ravno prav velike, udobne in praktične za popolno zadovoljstvo. Na izbiro so vam poletne torbe, torbice za okrog pasu, torbice iz naravnih materialov in ženske torbice.

Poleti bo prava izbira za vsako žensko torbica iz naravnih materialov. Prijetne in lahkotne so za nošenje, vaša ličila in kakšna čokoladica se pa ne bodo tako hitro stopila, ker se naravni materiali segrevajo počasneje.

Poletne torbe so pa običajno večje velikosti in jih ženske izbirajo predvsem za na plažo ali bazen. V njih spravijo vse potrebne stvari za dobro počutje.

Ženske torbice so pa modni dodatek brez katerega ne more nobena ženska. Pri izbiri torbice se osredotočite na modne trende, velikost, barvo in model, ker le tako jo boste res nosile. Tudi kvaliteten material in izdelava naj bosta dejavnika, ki vam pomagata pri izbiri. Izbirajte torbice iz usnja ali umetnega usnja. Torbice iz blaga so pa najpogostejša izbira za prosti čas ali izlet.

Dandanes je tudi moden nahrbtnik velikokrat del ženskega outfita. Pri nas boste našli velike, majhne, iz blaga in umetnega usnja. Pri izbiri nahrbtnika ne pozabite na razne predale, da bodo vaše stvari na varnem.

Tudi vaši otroci so navdušeni nad torbami in nahrbtniki. Nad torbicami so navdušene punce, medtem ko nahrbtnike z veseljem nadenejo tudi fantje. Pri izbiri ne pozabite na kvaliteten material, velikost, število predalov in predvsem dizajn ter barvo. Le res pravilno izbran nahrbtnik bodo vaši otroci z veseljem uporabljali.