V naši kategoriji razno vam ponujamo izdelke, ki vam lahko olajšajo vsakdanje življenje. Ponudba se zmeraj spreminja, zato vam predlagamo, da občasno pokukate vanjo. Mogoče pa se kdaj najde v njej kaj takega, kar bi vam prišlo prav.

Trenutno v njej najdete tudi kuhinjske krpe, ki so morda skrivna sestavina, s katero bo vaša kuhinja dobila pravo osebno noto. So tudi neprecenljiv kuhinjski pripomoček, pripravljen na vse naloge. Brisanje, poliranje, kuhanje, čiščenje –  prav pride skoraj povsod. Zato poiščite takšno, ki bo kos vsem opravilom.

Naše krpe bodo poskrbele za vse. No, skoraj vse. So kot nalašč za vsakdanja opravila v kuhinji.

Z njimi lahko dopolnite slog svoje kuhinje. Zakaj torej ne bi nanje gledali kot na del kuhinjskega dekorja? Obesite popolno kuhinjsko krpo ter izpopolnite slog in videz svoje kuhinje.

Izbira potiskov je velika – vse pa je odvisno od tega, kaj iščete. Ne glede na to ali želite nekaj drznega in barvitega ali diskretnega in minimalističnega.

Izdelane so iz kvalitetnega debelejšega frotirja ( 100% bombaža ), velikost pa je približno 65 x 39 cm.

V vsakem primeru imamo pravo zate.

Zanimivi so tudi  kozarci z lučko.  Na voljo v treh različnih modelih. Kozarca linije COLOR sta najbolj priljubljena pri otrocih. Ko vanj nalijete tekočino, začne lučka utripati v različnih barvah. To je za otroke zelo zanimivo in z izbiro teh kozarcev jih boste lažje pripravili, da bodo vsak dan popili dovolj tekočine. Kozarec FLASHING pa je bolj primeren za odrasle. Lahko ga uporabljate z lučko, ki jo vključite ročno ali brez. Priporočamo vam, da jih uporabite na kakšnih romantičnih piknikih v naravi, saj ni nevarnosti, da bi jih razbili.

Zato pokukajte v kategorijo razno večkrat, mogoče pa najdete v njej kdaj kaj, kar bi pa res potrebovali.