The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji spletne trgovine vseinsevec.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).
Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine vseinsevec.si . Spletna trgovina vseinsevec.si si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli, brez predhodnega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.
S spletno trgovino vseinsevec.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje:

Vincenc KOLBL s.p.

Žabjak 14c

2250 PTUJ

matična številka: 1418394000

davčna številka: SI56060491

AJPES, Izpostava Murska Sobota številka: 316-08-02192-2015/3

ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali  vseinsevec.si).
Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Vse In Še Več , pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med vseinsevec.si in kupcem.
Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

NAROČANJE

Izbrane izdelke lahko preprosto naročite preko spletne strani www.vseinsevec.si v lasti podjetja Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ.
Za nakup je potrebna registracija oziroma prijava kot gost.
Z registracijo obiskovalec postane uporabnik v si s tem pridobi pravico do nakupa.
Če kakšnega izdelka ni na zalogi , vas obvestimo o spremembi naročila.
Podjetje Vincenc KOLBL s.p., si pridržuje pravico podaljšati dobavne roke v primeru,
da izdelka ni na zalogi ali logističnih težav.
Če imate vprašanje o stanju svoje pošiljke lahko pošljete sporočilo na elektronski naslov
info@vseinsevec.si ali pokličete na telefonsko številko 041 739 236 .
Dostavnemu podjetju ob prevzemu poravnate kupnino.

NAROČILO

Kupoprodajna pogodba med vseinsevec.si in kupcem je v spletni trgovini www.vseinsevec.si sklenjena v trenutku, ko www.vseinsevec.si  kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: potrditev prejema naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za www.vseinsevec.si  kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.
Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Vincenc KOLBL s.p.

CENE

Vse cene v spletni trgovini www.vseinsevec.si  so navedene v EUR(€) evrih in vsebujejo DDV. Cene ne vsebujejo stroškov dostave, ki znaša 3,70 €, v primeru plačila po povzetju pa 4,90 €. Vrednost poštnine se izpiše ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila.
Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa. Hkrati bo ponudnik skušal najti rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

NAČIN PLAČILA in DOSTAVA

V spletni trgovini www.vseinsevec.si so na voljo naslednji načini plačila:

po povzetju – z gotovino. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu.

s PayPal računom – če imate PayPal račun lahko na enostaven način poravnate znesek nakupa preko njega

z bančnimi karticami – Maestro, MasterCard, VISA, AMERICAN EXPRESS

z gotovino ob prevzemu – po predhodnem dogovoru je v izjemnih primerih možno blago dvignit tudi osebno. Potrebno se je predhodno naročiti po telefonu 041 739 236 (vsak delovnik med 8:00 in 16:00)

po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu).

 V spletni banki, banki, pošti… nakažite znesek nakupa na naš transakcijski račun, ki ga najdete na predračunu. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v 3 dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.vseinsevec.si  se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino.

Pri naročilu iz tujine ( izven Republike Slovenije ) je plačilo možno samo:

z bančnimi karticami – Maestro, MasterCard, VISA, AMERICAN EXPRESS

s PayPal računom – če imate PayPal račun lahko na enostaven način poravnate znesek nakupa preko njega

v spletni banki, banki, pošti… nakažite znesek nakupa na naš transakcijski račun, ki ga najdete na predračunu. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v 3 dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno

Dostava se izvaja preko Pošte Slovenija.
Stroški dostave so obračunani po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Artikle , ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan, oziroma v najkrajšem možnem času.
Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila in znaša 4,90 € za plačila po povzetju. Za plačila s karticami in preko neposredne bančne transakcije je strošek dostave 3,70 €.

Pri naročilu iz tujine ( izven Republike Slovenije ) znaša strošek poštnine 10,91 € (z DDV)!

ROK DOBAVE

Rok dobave naročenih izdelkov je do 10 delovnih dni. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu o nameravanem roku dostave.

KODA ZA POPUST

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine www.vseinsevec.si in je časovno omejena.
Aktivno kodo za popust najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v našem
e-obveščevalcu ali drugih medijih.

Uporaba kode za popust:
• Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.
Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Na blagajno.
Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
• V istem koraku v polje koda za popust vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb Uporabi. Istočasno ni možno koristiti več kod za popust.
Nato kliknite gumb Uporabi.
• Pri enem nakupu je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku – Povzetek naročil.
Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
• Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.

ODSTOP OD NAROČENEGA BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov, prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@vseinsevec.si .

Obrazec za odstop od pogodbe artiklov je uporabnikom na voljo tukaj.

V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel (priložiti obrazec za odstop od pogodbe ali poda nedvoumno izjavo ter kopijo računa) vrne ali po pošti na naslov sedeža prodajalca: Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ ali ga prinese osebno na sedež podjetja.

Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se NE šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe,
je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor).
Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe ali nedvoumne izjave.
Po določbi tretjega odstavka 43.d. člena ZVPot podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.
Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se potrošniku ne vrnejo. Potrošniku se vrne le vplačani znesek.
V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti.
Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

MENJAVA IZDELKA

Potrošnik ima pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da želi zamenjati izdelek, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.

Blago mora biti vrnjeno podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Kupec krije stroške pošiljanje paketa, ki ga pošilja iz svojega naslova na naslov prodajalca. Izdelek kupcu zamenjamo ter mu ga na prodajalčeve stroške ponovno pošljemo.

Izdelek zamenjamo samo v primeru:
Embalaža: Zunanja in notranja embalaža v kateri je izdelek naprošamo, da ni poškodovana.
Izdelek: Izdelek ne sme biti poškodovan, umazan, odrgnjen, strgan, imeti kakršnih koli znakov uporabe, ne sme priti v stik s katerokoli telesno tekočino itd.
Količina: V paketu, ki ga dobimo morajo biti priloženi vsi deli paketa. V primeru, da en ali več delov manjka vam izdelka ne moremo zamenjati.
Priporočamo vam, da pri pošiljanju izdelka, izdelek zavarujete oz. ga zapakirate v kartonasto škatlo in ne v kuverto.
Izdelek lahko pošljete nazaj v kartonasti škatli, v kateri ste izdelek prejeli. V primeru, da bo izdelek vrnjen poškodovan, vam izdelka žal ne bomo mogli zamenjati!
Paketu mora biti nujno priložen račun.
V primeru vračila izdelka brez računa paketa ne moremo zamenjati.

Vrnjene izdelke bomo upoštevali samo v primeru zgoraj navedenih zahtev ter v primeru, da bodo poslani na naslov : Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ

V kolikor kupec uveljavlja pravico do povrnitve kupnine za izdelek s stvarno napako ( tovarniško poškodovan izdelek ), mu je prodajalec dolžan vrniti celotno vrednost nakupa izdelka.
Kupec ima pravico, da uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake v roku dveh mesecev, ko je bila napaka odkrita.

GARANCIJA

izjavljamo, da bo izdelek brezhibno deloval, če bo uporabnik upošteval priložena navodila za uporabo. Vincenc KOLBL s.p. se obvezuje, da bo vse okvare in tehnične pomanjkljivosti, ki bi nastale na izdelku ob normalni uporabi, popravila/zamenjala v garancijskem roku (30 dni). Garancija velja za ure ( ročne in stenske ). Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa.. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu ali drug zakonsko določen garancijski rok, ostali izdelki imajo garancijski rok predpisan s strani proizvajalca, skladno z zakonom ob naslednjih pogojih:
pri reklamaciji morate predložiti veljaven garancijski list in račun o nakupu izdelka (ali kopijo obeh);
v garancijski dobi sme servis opravljati le pooblaščeni serviser oz. Vincenc KOLBL s.p.;
izdelek ne sme biti mehansko poškodovan; izdelek morate uporabljati skladno z navodili.

VRAČILO ARTIKLA ZA PRAVNE OSEBE

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja.
Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev.
Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).
Za vsa dodatna vprašanja nas pokličete na 041 739 236 ali nam pišete na info@vseinsevec.si .  Z veseljem vam bomo odgovorili.
Kupnino vrnemo samo v primeru:

Embalaža: Zunanja in notranja embalaža v kateri je izdelek naprošamo, da ni poškodovana. Izdelek mora biti vrnjen v originalni embalaži.
Izdelek: Izdelek ne sme biti poškodovan, umazan, odrgnjen, strgan, imeti kakršne koli znake uporabe, ne sme priti v stik s katerokoli telesno tekočino, ipd.

Količina: V paketu, ki ga dobimo morajo biti priloženi vsi deli paketa.
V primeru, da en ali več delov manjka vam izdelka ne moremo zamenjati. Priporočamo vam, da pri pošiljanju izdelka, izdelek zavarujete oziroma ga zapakirate v kartonasto škatlo in ne v kuverto.
Izdelek lahko pošljete nazaj v kartonasti škatli v kateri ste izdelek prejeli.
V primeru, da bo vrnjeni izdelek poškodovan, vam kupnine ne bomo mogli vrniti.
Paketu mora biti nujno priložen račun.
V primeru vračila izdelka brez računa paketa ne moremo zamenjati.
V tem primeru sta vam na voljo dve opciji:
– da paket osebno prevzamete v naši pisarni na naslovu  Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ;
– ali da vam paket pošljemo na vaše stroške.
Vrnjene izdelke bomo upoštevali samo v primeru zgoraj navedenih zahtev ter v primeru,
da bodo poslani na naslov pisarne za reševanje reklamacij, ki se nahaja na naslovu : Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)
Ko vam je paket dostavljen in ugotovite, da je artikel ali fizična pošiljka poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info@vseinsevec.si ali po telefonu na številko 041 739 236. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikle, poštne nalepke in pa opis poškodbe. Z referentom se lahko dogovorite tudi za prevzem poškodovanega paketa na vašem naslovu.

STVARNA NAPAKA

Kdaj je napaka stvarna?

Kadar:
• artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
• artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
• artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
• je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.
Kako se preverja primernost artikla?
Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.
Kako se stvarno napako uveljavi?
Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla.
Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja tukaj.
Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

REŠEVANJE REKLAMACIJ

V kolikor želi kupec kupljen izdelek reklamirati ali Vas zanimajo pogoji reklamiranja izdelka, nas kontaktirajte na naslednji način:
•      preko elektronskega naslova:  info@vseinsevec.si
•      pokličete na telefonsko številko: 041 739 236
Pritožbe v zvezi s ponudbo in nakupi na spletni strani rešuje naš reklamacijski oddelek, ki je kupcu na voljo v delovnem času od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.
Pogodbeni stranki se dogovorita, da bosta vse spore reševali sporazumno. V primeru, da spora ne bi bilo mogoče doseči, je za reševanje sporov pristojno stvarno sodišče glede na sedež prodajalca.

Prevzem artiklov, vrnjenih iz obravnave garancije ali stvarne napake

Kupec je dolžan artikel, ki ga je prodajalcu izročil v garancijsko ali drugačno obravnavo, po zaključku obravnave prevzeti.
Kupec prevzame artikel na prevzemnem  mestu , na katerem ga je osebno izročil prodajalcu, v primeru, da ga je poslal po pošti, pa mu bo vrnjen na naslov za dostavo. Prodajalec kupcu pošlje obvestilo o vrnitvi artikla iz obravnave ter ga pozove na prevzem artikla.
Kupec je dolžan artikel prevzeti v roku 14 dni od dneva obvestila. Če kupec artikla ne prevzame v navedenem roku, se artikel izroči v hrambo prodajalcu na naslovu njegovega skladišča: Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ. Prodajalec hrani artikel v lastnem skladišču do poteka 6 mesecev od dneva obvestila.
Prodajalec ima za to obdobje pravico do povračila vseh stroškov skladiščenja in sicer (1 €/dan) ter pravico do povračila vseh za ohranitev artikla potrebnih stroškov. Po poteku 6 mesecev od dneva obvestila lahko prodajalec artikel proda prek spletne trgovine www.vseinsevec.si in doseženi znesek kupnine, po odbitku prodajnih in ostalih stroškov prodajalca, nakaže kupcu. V primeru, da je vrednost artikla neznatna, ga lahko prodajalec podari v dobrodelne namene in v tem primeru kupcu ni dolžan nobenega vračila.
Prodajalec 15 dni pred iztekom 6 mesečnega roka hrambe kupca obvesti o nameravani prodaji oziroma o podaritvi artikla, po prodaji pa tudi o doseženi ceni in znesku stroškov ter o nakazilu preostanka kupnine na transakcijski račun kupca

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Trgovec se trudi po svojih najboljših močeh, da bi spletno mesto vključevalo točne in ažurne informacije o izdelkih, cenah in zalogi.

Slike artiklov so dejanski prikaz artiklov, vendar se lahko odtenek barve artiklov za odtenek razlikuje od prikazanega na ekranu potrošnika ( različne barvne nastavitve ekranov ).
Trgovec stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletnem mestu. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletnem mestu. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, lahko trgovcu sporoči na kontaktne naslove. Trgovec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost podatkov in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.
Akcijske cene in posebni popusti veljajo do odprodaje zalog.

Ponudnik si pridržuje pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Ponudnik ni odgovoren za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima uporabnik zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani.
Ponudnik ne zagotavlja točnosti, popolnost in pravilnost vsebine, objavljene na spletni strani, niti ne prevzema odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti uporabnika zaradi zanašanja na objavljeno vsebino. Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki utegne nastati na uporabnikovi strojni opremi, programski opremi ali druge opreme zaradi uporabe spletne strani. Uporabnik si mora sam zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do in uporabo spletne strani. Vsak kupec se z nakupom in s podanimi kontaktnimi podatki strinja s splošni pogoji poslovanja in dovoljuje nadaljnje kontaktiranje  z namenom obveščanja o novostih, akcijah, ipd. V primeru nestrinjanja glede kontaktiranja mora kupec pisno obvestiti podjetje, z dopisom po pošti, na elektronski naslov  info@vseinsevec.si ali po telefonski številki 041 739 236.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

( Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredba EU 2016/679 )

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredbo (EU) 2016/679 po 25. 05.2018 mora podjetje Vincenc Kolbl s.p., Žabjak 14c, 2250 Ptuj, Spletna trgovina Vse In Še Več www.vseinsevec.si za obdelavo osebnih podatkov svojih kupcev in obiskovalcev spletne trgovine Vse In Še Več pridobiti soglasje za obdelavo osebnih podatkov.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Pri vpisu v e-mail novice in pridobitev kupona za popust bomo zbirali in obdelovali naslednje osebne podatke:

 • Ime in priimek
 • E-mail naslov

Podjetje Vincenc Kolbl s.p., Žabjak 14c, 2250 PtujSpletna trgovina Vse In Še Več www.vseinsevec.si, kot upravljalec zbirk osebnih podatkov,  sme pridobljene podatke uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene namene in komunikacijske kanale:

– upravljanje baze podatkov in pošiljanje ponudb

– izvajanje marketinških aktivnosti – oglaševanje

– analiziranje in proučevanje nakupovalnih navad

– spremljanje in beleženje dostavljivosti poslanih e-poštnih sporočil (ali jih je imetnik prejel)

– spremljanje in beleženje, katere vsebine je imetnik e-poštnega naslova odprl oziroma prebral  (spremljanje klikov na spletne povezave, vsebovane v e-poštnih sporočilih )

– izvajanje dodatnih ponudb

– izvajanje nagradnih iger in sodelovanje na promocijskih dogodkih, ki vključujejo žrebanja in objavo podatkov o izžrebancih ter zbiranje osebnih podatkov na promocijskih dogodkih.

Pri nakupu v Spletni trgovini Vse In Še Več bomo zbirali in obdelovali naslednje osebne podatke:

 • Ime in priimek
 • Naslov
 • Poštna številka
 • Kraj
 • Telefon
 • E-mail naslov

Podjetje Vincenc Kolbl s.p., Žabjak 14c, 2250 PtujSpletna trgovina Vse In Še Več www.vseinsevec.si , kot upravljalec zbirk osebnih podatkov, sme pridobljene podatke uporabiti in obdelovati v skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse spodaj navedene namene in komunikacijske kanale:

– upravljanje baze podatkov in pošiljanje ponudb,

– izvajanje marketinških aktivnosti – oglaševanje

– analiziranje in proučevanje nakupovalnih navad

– izvajanje dodatnih ponudb

– spremljanje in beleženje dostavljivosti poslanih e-poštnih sporočil (ali jih je imetnik prejel)

– spremljanje in beleženje, katere vsebine je imetnik e-poštnega naslova odprl oziroma prebral  (spremljanje klikov na spletne povezave, vsebovane v e-poštnih sporočilih )

– pošiljanje reklamnih sporočil preko pošte

– pošiljanje SMS sporočil

– izvajanje nagradnih iger in sodelovanje promocijskih dogodkih, ki vključujejo žrebanja in objavo podatkov o izžrebancih ter zbiranje osebnih podatkov na promocijskih dogodkih.

Zbrane osebne podatke bomo skrbno hranili in obdelovali dokler obiskovalec ali kupec Spletne trgovine Vse In Še Več ne bo zahteval izbrisa oziroma se ne bo odjavil.

Odjavo lahko obiskovalec ali kupec naredita s klikom na povezavo za odjavo v Spletni trgovini Vse In Še Več.

Pridobljenih osebnih podatkov ne bomo z nikomer delili, niti jih nikomur posredovali. Namenjeni bodo izključno za zgoraj navedene namene.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

DRUGA DOLOČILA

Kupcu pripadajo Vse pravice po zakonu o varstvu potrošnikov .
Vsi tu navedeni pogoji in pravila , so tako zavezujoči za kupca in podjetje Vincenc KOLBL s.p.
Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno.
V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v PTUJU.
Sklenjene pogodbe so shranjene v elektronski obliki na serverju podjetja Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ
Vpogled vanje je možen le s predhodno najavo kupca.

PRAVILA IN POGOJI V NAKUPOVANJA v spletni TRGOVINI www.vseinsevec.si

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom pravila in pogoji sodelovanja v spletni trgovini www.vseinsevec.si   (V nadaljevanju : Pravila ) ter se z njimi v celoti strinja.
Pravila se lahko spremenijo brez vnaprejšnje napovedi, zato kupcem, ki se vračajo na našo spletno strani priporočamo, da jih pred vsakokratnim nakupom preberejo.
Naročilo zavezuje podjetje Vincenc KOLBL s.p. in kupca do pomembnosti prodajne pogodbe.
Naročilo skupaj z računom se hrani v arhivu podjetja. Na pisno zahtevo kupca na naslov info@vseinsevec.si ali Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ, Slovenija, kupcu omogočimo vpogled do pogodbe v prostorih podjetja.

Pogodba se sklepa med kupcem in podjetjem Vincenc KOLBL s.p., Žabjak 14c, 2250 PTUJ, Identifikacijska številka ZA DDV: SI56060491 Matična številka: 1418394000
Transakcijski račun: IBAN SI56610000007168938 Delavska Hranilnica
Podjetje je zavezanec za DDV.

PRITOŽBE IN SPORI

Podjetje Vincenc KOLBL s.p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.
V primeru težav se kupec s podajalcem vseinsevec.si lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 041 739 236 ali po elektronski pošti na info@vseinsevec.si.
Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@vseinsevec.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Vincenc KOLBL s.p. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora,  kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem.
Zato si Vincenc KOLBL s.p. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v PTUJU.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi Vincenc KOLBL s.p. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. vseinsevec.si, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom :
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL
Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov.. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani:

 1. Nujno potrebni piškotki
  Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, varnosti…).
 2. Izkustveni piškotki
  Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje…). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.
 3. Funkcionalni piškotki
  Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo…) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.
 4. Oglasni ali ciljani piškotki
  Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov
Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brkljalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo.

Za informacije o zmožnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.