Zadnja priložnost, da zgrabite svoje najljubše artikle, preden zmanjkajo!

V outletu najdete stojalo za slamice. Mi ga uporabljamo za slamice iz bambusa, ker je njegova izdelava res primerna za njih. Oprane zložimo v stojalo, voda odteče in se dobro posušijo. Lahko ga uporabite tudi za ostale kuhinjske pripomočke.

Čakajo vas pa tudi leseni glavniki, ki s svojo izdelavo razvajajo vaše lase. Imajo skrbno zaobljene konice zobcev s katerimi lahko nežno masirate svoje lasišče. Glavniki so dobro zloščeni, nimajo razpok ali ostrih robov, ki bi lahko poškodovali lase ali lasišče.

Svoj outfit pa lahko dopolnite z lesenimi očali, ki so še vedno trend na naših ulicah. Les je naraven in nealergen ter je zelo trpežen material, ki se prilagaja temperaturi kože. Glava se veliko manj poti kot pri umetnih materialih. Če z njimi pravilno ravnate, so lahko vaš spremljevalec dolga leta. Zelo lahka in udobna za nošenje. Očala imajo priloženo zaščitno vrečko in lesen etui.

Ženske pa si lahko ogledate in izberete tudi modrce. Na vas čakajo podloženi in športni modrci.

Tudi nekaj predpasnikov še čaka, da jih ugledajo prave oči. Še posebej jih bodo vesele ženske, ki si brez njih ne predstavljajo svojih dni.

Na voljo pa je tudi še lesena škatlica, ki jo lahko uporabite kot darilno ali pa kot škatlico za shranjevanje.

Vsi izdelki so na voljo v omejenih količinah, številkah in barvah. Ko se odprodajo, jih več ne bo v naši ponudbi.

Cene so pa res ugodne in splača se izkoristiti priložnost.