Izberite za svoje noge najboljše nogavice! Bodite drugačni!

Pri nas dobite bombažne , zimske in nogavice iz bambusa za celo družino.

Najpogostejša izbira pri nakupu so še vedno iz bombaža oziroma z visokim deležem bombaža. Pri nas najdete nogavice z modnimi dizajni in iz res kvalitetnega materiala ( visok delež bombaža ).  Nekateri modeli so tudi brez elastike v patentu in so primerne za ljudi, ki imajo težave z otekanjem nog.

V zadnjih letih se pa vse bolj uveljavljajo tudi nogavice iz bambusa, ki s svojo udobnostjo marsikoga prijetno presenetijo.

Bambus je hitro rastoč obnovljiv naravni material. Zato so nogavice iz bambusa dobra in okolju prijazna alternativa. Tudi po večkratnem  pranju ostanejo mehke in zračne.

Bambusova vlakna pri stiku s kožo nudijo mehak, svilnat občutek, z razkošno teksturo. Bambusova nogavica je bolj zračna kot iz bombaža, se hitreje suši, odvaja znoj od kože in bolje regulira toploto. Naravne lastnosti bambusovih vlaken v poletnih mesecih omogočajo nogam, da so zračne, dihajo in dobro izolirajo v zimskem času.

Nogavica je antibakterijska in antiglivična  – bambusova vlakna vsebujejo naravno sestavino za preprečevanje razvoja bakterij in s tem tudi neprijetnega vonja!