The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Kozmetika

Vrhunska kozmetika Les Senteurs Gourmandes in ličila Profusion Cosmetics vas razvajata vsak dan od jutra do večera.

Kozmetika Les Senteurs Gourmandes je plod znanja in dela ustvarjalke dišav Nadine Petit, ki je s svojimi idejami ustvarila to znamko. V sodobnem času predstavlja vaniljo v vsej njeni veličini, oblikah in kombinacijah.

Z izbiro dišavnih kreacij Les Senteurs Gourmandes vstopite v svet potovanj, sadja, začimb in neskončnih cvetov. S temi dišavami se sprehodite skozi zgodovino, s pridihom sedanjosti in kapljicami prihodnosti.

 

Pri izdelavi uporabljajo naravno vaniljo, ki jo pridobivajo iz Madagaskarja, Mehike in Indije. Uporabljajo le 100% naravni alkohol in sestavin, ko večinoma iz Francije( slive iz Agna, maline iz Lot-et-Garonna, vijolice iz Toulusa, … )

Tradicionalna skrb za sestavine in sodobna tehnologija za kreiranje končnih izdelkov sta zagotovilo za vrhunsko kozmetiko.

Pri nas dobite tudi visokokakovostne izdelke za ličenje Profusion Cosmetics. Podjetje je bilo ustanovljeno pred skoraj 20 leti v južni Kaliforniji z nekaj izbranimi izdelki za ličenje in vedno večjimi ambicijami. Od takrat je poslanstvo podjetja zagotavljanje visokokakovostne kozmetike po dostopnih cenah. Profusion Cosmetics je ponosno hitro rastoče podjetje in blagovna znamka z distribucijo v državah po vsem svetu.

Uporaba palet senčil in osvetljevalcev je preprosta, zato lahko kadarkoli in kjerkoli jih uporabite, dosežete kakovosten make up. Bogato pigmentirane formule za obstojnost in moderne barve bodo v vas navdihnile kreativnost in živahnost v vsakdanji rutini ličenja.

Izbirate lahko med različnimi paletami senčil za obraz in oči, paletami osvetljevalce, paletami za konture obraza in paletami za poudarjene obrvi. Profesionalni seti osvetljevalcev za obraz, oči in oblikovanje obrvi pa bodo navdušili tudi bolj zahtevne mojstrice ličenja.

Izdelek je bil dodan v košarico: