Danes so izdelki iz lesa – bambusa postali modni trend naših ulic in domov. Tudi mi smo se potrudili in vam pripravili kar nekaj lesenih izdelkov.

Ponujamo vam lesena očala, lesene ročne ure, lesene uhane, lesene glavnike in lesene pripomočke za dom.

Če se sprašujete, zakaj bi sploh izbrali lesene modne dodatke in pripomočke, je odgovor na to vprašanje dokaj preprost. Plastika, ki je od prejšnjega stoletja najpogosteje uporabljen material zaradi nizke cene in vzdržljivosti, žal ni najbolj prijazna do našega planeta.

Les in bambus sta naravna materiala, ki ne povzročata alergij. Koža se veliko manj poti kot pri uporabi umetnih materialov, ker se les in bambus prilagajata temperaturi kože.

Izdelki iz lesa in bambusa so zelo lahki in jih brez težav nosite oziroma uporabljate.

Pozorni bodite pri lesenih glavnikih na zaobljenost konic zobcev, da boste lahko nežno ter brez poškodb masirali svoje lasišče in počesali lase.

Za popoln in moden outfit vam svetujemo, da vanj vključite lesena očala in leseno ročno uro. Ženske lahko dodate tudi unikatne lesene uhančke, ki so lahki in udobni za uporabo.

Leseni izdelki in izdelki iz bambusa pa se na naše veselje vračajo tudi v vaše kuhinje in domove. Izdelki so zelo uporabni in trpežni, če z njimi pravilno ravnate in jih redno ter pravilno vzdržujete.

Najbolj iskane pri nas so slamice iz bambusa, ki so vas čisto navdušile. Iz izkušenj vam lahko povemo, da vas ne bodo razočarale. Z rednim umivanjem in pravilnim shranjevanjem jih boste lahko uporabljali resnično dolgo. Največ pozornosti morate nameniti le pravilnemu čiščenju in shranjevanju.

Z izbiro lesenih izdelkov in izdelkov iz bambusa naredite zase, svojo družino in naš planet veliko dobrega. Les se po uporabi lahko popolnoma reciklira in ne onesnažuje zemlje.