Akcija!

Lesena sončna očala VINTAGE WOOD

49.00 39.20

Lesena sončna očala VINTAGE WOOD

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Lesena sončna očala VINTAGE WOOD iz temnega rjavega lesa. Izdelana so iz naravnega lesa. Narejena so ročno in zato so vsaka očala unikatna.

Les je naraven in nealergen material, ki se prilagaja temperaturi kože. Glava se veliko manj poti kot pri umetnih materialih.  Les je zelo trpežen material. Če z lesenimi očali pravilno ravnate, so lahko vaš spremljevalec dolga leta. Zelo lahka in udobna za nošenje.

Očala imajo zaščitni lesen etui.

 

Opis izdelka: 

Blagovna znamka: VINTAGE WOOD

Tip: sončna očala

Model: CHANTZ

Leče ( stekla ): antirefleksne, polarizirane

Zaščitni faktor: UV400 ( 100% zaščita pred sončnimi žarki )

Material okvirja: bambus

Širina leče: 52 mm

Višina leče: 45 mm

Celotna dolžina: 145 mm

Širina mostu: 20 mm

Dolžina priponke: 140 mm

Šarnirji: večstopenjski jekleni šarnirji

Spol: M/Ž

Etui: priložen lesen etui

Kako deluje POLARIZACIJSKI FILTER?

Polarizacija je lastnost valovanja, ki opisuje smer nihanja električnega polja. V splošnem je polarizacija svetlobe eliptična, v posebnih primerih pa je linearna ali krožna. Svetloba se lahko ob prehodu skozi snov ali pri odboju od snovi polarizira. Polarizirana svetloba niha samo v eni smeri. Tako je npr. od ceste ali vodne površine odbita svetloba polarizirana v horizontalni (s cesto oz. vodo vzporedni) smeri. Polarizirana sončna očala so izdelana tako, da filtrirajo horizontalno svetlobo in s tem omogočajo večjo vidljivost kot tudi večji barvni razpon, obenem pa umirjajo in sproščajo oči. Prednost polariziranih stekel: izboljša kontrast; zmanjša odsev povzročen zaradi snega, morja, vode, peska, luči; izrazitejše barve; 100 UV zaščita; odpravljajo bleščanje in nudijo večjo varnost in udobje gledanja. Idealna so za osebe, ki se veliko gibajo na prostem, želijo visoko kvalitetna sončna očala z dioptrijo ali brez, za jadranje, ribolov, aktivnosti na prostem, kjer je izpostavljenost bleščanju največja. Torej ni več pomislekov kakšna sončna stekla boste v prihodnosti nosili.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesena sončna očala VINTAGE WOOD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.