Ideje za darila so pogosto težava pri raznih rojstnih dnevih, obdarovanjih,… Včasih se znajdete pred veliko dilemo, kaj podariti, da bo izbrano darilo res navdušilo. Mi smo se potrudili in vam mogoče vsaj malo olajšali izbiro. Med ideje za darila smo uvrstili darilne sete, kozarce z lučkami in keramične lončke. Primerno darilo je lahko darilni set, saj v njem vedno najdete vsaj dve darilci ali več. Z njim lahko obdarite ženske in moške. Pozorni bodite predvsem na vsebino darilnega seta, ker le pravilno izbran darilni set bo obdarovancu v veselje.
Ena izmed bolj zanimivih idej za darilo je pri nas kozarec z lučko, ki je na voljo v treh različnih modelih. Kozarca linije COLOR sta najbolj priljubljena pri otrocih. Ko vanj nalijete tekočino, začne lučka utripati v različnih barvah. To je za otroke zelo zanimivo in z izbiro teh kozarcev jih boste lažje pripravili, da bodo vsak dan popili dovolj tekočine. Kozarec FLASHING pa je bolj primeren za odrasle. Lahko ga uporabljate z lučko, ki jo vključite ročno ali brez. Priporočamo vam, da jih uporabite na kakšnih romantičnih piknikih v naravi, saj ni nevarnosti, da bi jih razbili.
S keramičnim lončkom pa boste navdušili tako žensko kot moškega. Ko vanj nalijete vroč napitek se slika spremeni. Kako, pa je najbolje, da ugotovite sami. Svetujemo vam, da te lončke podarite le odraslim osebam…